De cateva zile, bazai dupa vacanta. Dar mai e destul pana atunci, asa ca tot fac trasee virtuale pe site-urile de turism. Si caut cazari. Si bilete de avion. Si restaurante faine in locurile la care visez. Ca da, sunt gurmanda :)

Sunt reduceri pe net. Multe si bune. Inclusiv pe net-a-porter.com, un site cu preturi intimidante, in restul anului. Oricum, ei au doar doua perioade de sales, acum si la iarna.

Astept pepenii romanesti. Cu cei din supermarket mi-am cam luat teapa. Si porumbul bun de fiert, dar tot de la noi. Cel de import e muuult prea dulce. Exact ca cel de la fast-food. Si nucile verzi.

M-am reapucat de sala, de data asta la Florin, pe care il stiti de la Neata. Nu ma intreba cum merg. Am febra pe fiecare fibra. Dar nu ma las! Asta cu sportul e cu sincope la mine. Totul e pana ma apuc si mi-a luat ceva…

Si, in sfarsit, am doi pui de pisica de dat: o fetita si un baietel. Frumosi foc! O sa le fac si poza, in curand. Mama lor, Tachetzica, mi-e foarte draga. Vara trecuta, a stat vreo saptamana sub masina vecinilor nostri. Bianca, pisica mea, a adus-o in curte. Era mica si foarte sperioasa. Nu credeam ca voi reusi, vreodata, sa o imblanzesc. Ei, in cateva luni, a devenit sufletul meu. E lipicioasa, calina, dulce… Opusul Biancai, care ma lasa sa o alint doar cand are ea chef. Si cum am doua pisici, ne-am gandit sa oprim un motanel, unul dintre puii Tachetzicai. Si, uite-asa, ne-am ales cu Balzac fara trac, asa cum imi place sa-i spun, pentru ca pare ca lui nu ii e frica de nimic :)