Am scris, ieri, despre machiaj, iar multe dintre voi m-ati intrebat pe facebook ce produse folosesc. Nu e niciun fel de reclama, sunt de la mai multe firme si m-as bucura sa va ajute sugestiile mele. Le vedeti pe toate in imaginea de la inceputul articolului. Insa, inainte sa cumparati ceva, va sfatuiesc sa testati. Ce mi se potriveste mie s-ar putea sa nu fie ce aveti voi nevoie.

S-o luam pe rand. Am doua fonduri de ten pe care le combin: un Max Factor Lasting Performance si altul de la Make Up Forever(high definition foundation). Pe acesta din urma il folosesc de cateva zile, dar sunt multumita. Se muleaza foarte bine pe tenul meu. Cat despre pudra, am ales una compacta de la Mac. De altfel, tot de la Mac suntimagesi fardurile de ochi si cele de obraz. Insist un pic pe ultimele, caci imi place foaaaarte tare fardul Mineralize Skin Finish, pentru aspectul de proaspat pe care il lasa pe pometi.

Mascara e de la Max Factor(MasterpieceMax). Am tot incercat si altele, dar acesta mi pare cel mai bun. Si va mai recomand un balsam de buze mi-nu-nat! imageE de la Terry si, uneori, il folosesc si in loc de fard de obraz. Ah! Era sa uit. Mi se pare foarte utila baza de pleoape. O am de la Mac si, astfel, am rezolvat si cu imaginea inestetica a fardului adunat, dupa cateva ore. Cam astea sunt produsele mele. Daca mai aveti nelamuriri, sunt aici :)