Cred ca v-ati dat, deja, seama ca iubesc tenisul. Am cativa jucatori pe care-i urmaresc cu mare drag. Anul asta, am avut un noroc incredibil, pentru ca, in aceeasi zi, i-am vazut pe zeii tenisului: Serena Williams si Nole Djokovic. Ma emotioneaza, uneori pana la lacrimi, momentele cand zeii, asa cum i-am numit, coboara de-acolo din lumea lor si devin oameni. Scena dansului intre castigatorii de la Wimbledon este delicioasa. Dar vreau sa vedeti altceva. Un filmulet care mie imi smulge lacrimi, de fiecare data cand il vad.

Ma bucur ca tenisul devine tot mai popular in Romania. E o saptamana importanta pentru jucatorii romani. Daca vreti sa-i vedeti, puteti merge la Turneul BRD Bucharest Open. Ar fi grozav sa avem, iarasi, o romanca in finala. Chiar daca Simona Halep, castigatoarea de anul trecut, nu participa, sunt acolo Andreea Mitu si Monica Niculescu.
Iar la Constanta, la sfarsitul saptamanii, avem meciurile de Cupa Davis. Romania intalneste Slovacia, asa ca, daca sunteti prin zona, ii puteti vedea pe Horia Tecau, Florin Mergea sau pe Marius Copil. Le tin si eu pumnii tuturor :)

Foto: Lifeofpix