Mi-ar fi placut sa pot scrie doar despre cele doua ore de muzica. Asa ar fi fost normal. Dar, din pacate, s-a intamplat ceva peste care nu pot trece.
Am tot respectul pentru Robbie Williams. Va spuneam si ieri, e a doua oara cand il vad. Omul e minunat si e un artist complet. Nu m-am plictisit o clipa! Melodii bine alese, spectacolul impecabil, el – extrem de comunicativ. Publicul, fara repros!
Si aici ajung la ce ma doare. La bataia de joc la care au fost supusi 60 de mii de oameni, multi dintre ei, platitori de bilete. Ei, oamenii astia au indurat setea, pe temperaturi de 30 de grade, din pricina nesimtirii organizatorilor. Am mai fost la concerte, in tara sau afara, dar eu asa ceva nu am patit… Prima coada, la cardul pe care iti incarcai bani, pentru ceva de baut, 25 de minute!!! Noi am pus un milion, de teama ca nu cumva sa trebuiasca sa mai facem randul ala infernal… Nu stiam ce ne astepta! Coada la bauturi era si mai mare. Am avut doua tentative, de fiecare data am renuntat. Alt timp irosit… Intr-un final, am ramas si cu banii pierduti, si sfasiati de sete. Noroc cu un coleg ca ne-a dat putina apa.
Concluzia e ca ma voi gandi foarte bine daca mai merg la vreun concert organizat aici. Nu de alta, dar chiar nu vreau ca, pe banii mei, sa ma umileasca niste vanatori de profit. Ca eu organizatori nu mai pot sa-i numesc. Organizatorii dezastrului…

UPDATE: ma gandeam ca ziua de ieri ar putea ramane in istorie drept Marea Sete Nationala…