Mi-a scris o prietenă a blogului, acum câteva zile, o sugestie. Să mai postez recomandări despre produsele cosmetice pe care le folosesc. Așa că profit de faptul că sunt răcită și stau mai mult în pat, la odihnă, ca să vă împărtășesc noile mele descoperiri.

Acum, în lunile de iarnă, pielea mea e mai deshidratată, așa că am înlocuit loțiunea de corp cu un ulei de argan, pe care mi l-a adus o prietenă chiar din țara producătoare, Maroc, așa că am garanția că e original. Îl folosesc pe pielea umedă, imediat după duș, iar efectul e minunat. Sigur că se găsește și în România. Însă v-aș recomanda să-l cumpărați de la Plafar sau din farmacii. Iar ca alternativă, foarte bun este și uleiul de migdale.

Data trecută, când am mai scris despre produsele mele de beauty, vă spuneam că îmi place mult gelul de duș de la Bioderma. Rămâne valabil, însă, întâmplător am descoperit în supermarket o variantă senzațională, românească și mult mai ieftină. E vorba despre un gel de duș cu extract de rodie de la Gerovital, și acesta fără parabeni. Are o aromă foarte fină, la fel cum rămâne și pielea după duș.

Buzele mi le protejez, în perioada asta, cu clasicul Carmex. Mă ajută mai ales pe pârtie, unde se mai întâmplă să fie vânt puternic, așa cum s-a întâmplat weekendul trecut, în Postăvaru.

Am lăsat parfumul la final. Nu e tocmai nou, dar n-am mai scris despre el. De ceva vreme, am renunțat să mai folosesc produsele de linie și m-am orientat către branduri de nișă, pe care mi le procur de la parfumerii. De câteva luni, folosesc Iris Poudre, făcut de Pierre Bourdon pentru casa de parfumuri Frederic Malle. E un parfum scump, ca mai toate cele de nișă, dar mi-a plăcut de la prima pulverizare. Cam astea sunt noutățile, iar acest articol nu este publicitar, ci e despre preferințele mele. Sper să vă inspire :)