„Nu-s cam multe meciuri pierdute de un numar 2 mondial contra outsiderilor? Nu-s cam multe cote de peste 6 care ies la meciurile Simonei? intreb si eu…?”

„Halepa este o deziluzie pentru ea; pentru mine este certitudine. Este doar un produs de marketing promovat insistent si obsedant de gesepe ca deh, avem nevoie de modele. Cand castiga, cei 168 cm erau virtute, acum ca pierde pe banda rulanta sunt… scuze. Locul doi a fost cea mai buna performanta a unui looser.”

„Dupa cum bine am spus de foarte mult timp.. este ZERO ca si caracter si nu este o castigatoare!!!! CONCENTRARE ZERO!!!!!!!! ADIOS top 5!”

„Saracuta a suferit de singuratate de aia apierdut….lamentabil ,apropo ,daca se retragea scapa de-o mare problema si poate in loc sa se faca de ras cu chinezoaica poate isi gasea pe cineva sa-si omoare singuratatea.”

Buuuun, ce-avem noi aici? S-au activat haterii Simonei. Sunt doar patru comentarii, multe altele le găsiți pe site-ul Gazetei Sporturilor. Ceea ce s-a întâmplat azi-dimineață e mană cerească pentru ei. N-o mai înjuraseră de mult. Acum, că a trecut șocul, Simona nu a avut o zi bună. Dimpotrivă. Nu și-a găsit jocul, a părut depășită de ce i se întâmpla, poate că a subestimat-o pe chinezoaică. Care chiar a jucat foarte bine. O fi fost și răceala. Cert este că suntem în situația asta.

Avem o Simona Halep, numărul 2 mondial în tenis. Ce facem cu ea?

Oricât de amară ar fi înfrângerea asta, nu e prima și nu va fi nici ultima. Până și Messi mai are zile proaste. Da, nu a fost un început de sezon strălucit. Poate că așa va fi tot anul. Poate că va pica în clasamentul WTA. Poate că nu va câștiga niciun grand slam în acest an, poate va trece peste dezamăgirea meciului și va străluci la următoarele. În tenisul feminin, fluctuațiile sunt parte a normalității. Există însă o certitudine: Simona este cel mai cunoscut sportiv al României în lume, la ora actuală. Și nu pot fi de acord cu cei care spun că a ajuns acolo unde e doar prin diverse conjuncturi. Dacă ar fi fost așa, probabil că ar fi rămas numărul 2 o săptămână, cel mult două.

Simona are un psihic fragil. Aici cred că ar trebui să lucreze mai mult echipa ei. Și da, a spus-o chiar ea, o afectează mult comentariile din țară. Tenisul e, poate, cel mai elegant sport. Iar eleganța n-are nimic de-a face cu veninul haterilor. Și eu sunt dezamăgită, dar n-am dreptul să jignesc. În spatele unor id-uri, stau mulți tenismeni/oameni ratați. Câți dintre ei performează în domeniul lor? Câți sunt măcar numărul doi?

PS. Vă recomand să citiți povestea lui Andre Agassi. Despre mărire și cădere. Despre victorii și înfrângeri. Despre un om.

image